Onze alarmsystemen

Voor bedrijven en woonhuizen

Volledig bedraad, draadloos of gecombineerd. Al onze systemen zijn REQ of NCP gecertificeerd en hebben de mogelijkheid om overal ter wereld veilig bediend te worden vanuit de luie stoel, werk of vakantie.

Alarmsysteem

Camerasysteem

Domotica

Sloten

Als Borg erkend alarminstallateur hebben we ons te houden aan een strenge regelgeving

Kiwa NCP

Certificatie instelling Kiwa NCP is een onafhankelijke instelling die vaststeld of een bedrijf voldoet aan gestelde kwaliteitseisen

Het CCV

Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid is een onafhankelijke stichting die partijen helpt om Nederland veiliger en leefbaarder te maken.

Beveiligingsprodukten

Bedienpaneel

De meeste systemen worden in of uitgeschakeld met behulp van een cijfercode die wordt ingevoerd op een codebedienpaneel (klavier) bij de entreedeur. Er zijn ook nog andere methoden om de alarmsystemen te bedienen zoals met een proximitysleutel(badge), vinger-, hand- of oogherkenning, of met de mobiele telefoon App.

Ruimtelijke detector

Deze detecteren een beweging in een ruimte met een  bepaalde volume en temparatuur

Roldeur contact

Om het opengaan van een roldeur of garagedeur te detecteren, worden deze robuuste contacten gebruikt. deze stalen contacten zijn waterdicht.

Rookmelder

Een thermische en/of optische rookmelder zorgt er 24 uur per dag voor, dat er een brandalarm wordt gegenereerd als er warmte of rookontwikeling is.  

Trilcontact

Een trildetector kan voortijdig, dus voordat de inbreker het pand binnenkomt, d.m.v. trillingen aan ramen en deuren een alarm genereren.

Sirene

De sirene zorgt ervoor dat een inbreker hoort dat hij betrapt is en het pand zo snel mogelijk moet verlaten. En de bewoner of eigenaar zal worden geattendeerd dat er mogelijk iemand in het pand aanwezig is. 

Particuliere alarmcentrale (PAC)

Voor een goede opvolging van de signalen moet het systeem aangesloten zijn op een Particuliere alarmcentrale (PAC). Deze systemen zijn meestal te vinden in belangrijke gebouwen en soms in woningen of voertuigen. De centralist kan dan de sleutelhouder, bewoner, beveiligingsbeambte dan wel de politie alarmeren (al naargelang de afspraak die gemaakt is). Zij kijken dan ter plaatse om te controleren waarom het alarmsysteem is afgegaan.

Neem contact op!

Vestiging

Gelderhof 1, 5152 GA, Drunen

Telefoon

0416 363949

Email

annemariebok@premax.nl

info@premax.nl