Onze camerasystemen

Voor bedrijven en woonhuizen

Wij leveren camerasystemen van een hoogwaardige kwaliteit en hebben de mogelijkheid om overal ter wereld veilig bediend en bekeken te worden vanuit de luie stoel, werk of vakantie.

Alarmsysteem

Camerasysteem

Domotica

Sloten

Als VSS erkend beveiligingsbedrijf hebben we ons te houden aan een strenge regelgeving voor videobewakingssystemen.

De wet- en regelgeving

De BRL K21039 Videobewakingssystemen is bedoeld voor leveranciers van Videobewakingssystemen die kwaliteit nastreven en aantoonbaar te voldoen aan alle wet- en regelgeving. Een belangrijke groep aanbieders die met deze richtlijn videosystemen onder certificaat kunnen leveren zijn alarminstallateurs die vallen onder de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr). De EN-IEC 62676-4 speelt hier een belangrijke rol.

Daarnaast worden eisen gesteld aan het proces van installatie tot onderhoud en aan het gedocumenteerde kwaliteitssysteem, zoals o.a. competenties en kwalificaties van personeel.

De volgende aspecten zijn van toepassing voor de levering en nazorg van camerasystemen:

  • Het opstellen van een Programma van Eisen (PvE) van een camerasysteem 
  • Het opstellen van een Cameraplan van een camerasysteem
  • Het installeren van camerasysteem
  • Het in bedrijf stellen en opleveren van een camerasysteem
  • Het onderhouden van een camerasysteem

Camera produkten

Body camera

Deze camera wordt binnen toegepast en heeft de mogelijkheid om gemakkelijk met verschillende lenzen te wisselen. Voor buiten is een behuizing leverbaar

Dome camera

Slagvaste camera met infrarood 0m binnen of buiten te gebruiken. mogelijkheid voor variabele motorgestuurd of vaste lens.

Bullet camera

Deze camera is bedoeld voor buiten met regenkap. Heeft een infrarood functie en mogelijkheid voor variabele motorgestuurd of vaste lens.

Turret of eyeballcamera

Deze ballcamera is bedoeld voor buiten. Heeft een infrarood functie en mogelijkheid voor variabele motorgestuurd of vaste lens.

Pan, tilt & zoom camera

Deze PTZ-camera kun je op afstand draaien (Pan) en kantelen (Tilt). Ook kun je op het beeld in- en uitzoomen (Zoom). Dit kan via PC, mobiel of joystick.

Pannorama camera

Deze camera heeft meerdere camera’s voor 360 graden beeld gecombineerd met PTZ-camera funtie. Bedoeld voor overzicht en herkenning. 

Muursteun en accesoires

Muursteun voor PTZ-camera’s en dome camera’s. Leverbaar in verschillende modellen.

Modulator met joystick

Mogelijkheid voor projectering van verschillende camera’s op een monitor en sturing van PTZ-camera’s

Power over ethernet switch

Voeding voor internet camera’s. Deze zijn leverbaar van 4 tot 48 aansluitingen in tafel of 19″ rack montage.

Hybride recorder

Deze recorder ondersteund zowel camera’s via coax als via internet. Dit kan een uitkomst bieden voor bestaande systemen met coax bekabeling.

Harde schijf

Harde schijf, specifiek bedoeld voor 24 uur continu video opname. Deze schijven zijn getest en worden geleverd vanaf 1 TB tot 12 TB.

Beveiligingsmonitor

Deze monitor is ontwikkeld voor de beveiligingsmarkt voor efficiëntie, prestatie, betrouwbaarheid en comfort voor de gebruiker.

Heeft u al een bestaand systeem, en u wilt uitbreiden met nieuwe camera’s?

De recorders die wij leveren zijn gemaakt voor onze Full-HD camera’s maar kunnen ook gewoon uw bestaande camera’s opnemen. Op deze manier hoeft u niet meteen het gehele systeem te vervangen en bent u wel voorbereid op de nieuwe Full-HD systemen.

Beveiligingscamera’s worden opgehangen op allerlei plaatsen waar criminaliteit en overlast kunnen voorkomen, zoals stations, vliegvelden, havens en (snel)wegen. Maar ook in en om gebouwen zoals woonhuizen, winkels en winkelcentra, bedrijventerreinen, parkeerterreinen, scholen en dergelijke.

De aanleiding om camera’s op te hangen is vaak tweeledig: enerzijds is het doel criminaliteit te voorkomen en – als dat niet lukt – beelden vast te leggen waarmee daders kunnen worden opgespoord en veroordeeld.

Afhankelijk wordt er gekeken wat de wensen van de klant zijn en de situatie van de omgeving, denk aan verlichting. Licht is één van de belangrijkste aspecten voor een camera. Daarnaast speelt overzicht en herkenning een belangrijke rol.

Onze starlight camera’s van beschikken over een hoge lichtgevoeligheid zodat ze ook in het donker een mooie kleurenbeeld kunnen weergeven.

Neem contact op!

Vestiging

Gelderhof 1, 5152 GA, Drunen

Telefoon

0416 363949

Email

annemariebok@premax.nl

info@premax.nl